top of page

MASSA GOD MAT, GLASS I STORA LASS PÅ SOMMAREN, FIKA, ÖL, GODA VINER IBLAND, BULLAR, KAFFE OCH ANNAT.

På skolberget i sommar kommer du kunna käka massa goda korvrätter från grillen, för vem älskar inte en god korv och ett glas vin? Vi tycker att det är dag för korven att få ta mer plats! Vi har även vegetariska och veganska rätter i uteköket. Massa mellanrätter och snacks. Inomhus har vi smörrebröd och sallader. Men det dyker även upp kvällens rätter beroende på vad vi hittar för roliga råvaror.

Feldts På Skolberget

Vi serverar dagens lunch onsdag-fredag och på helgen har vi varierande menyer. Vi har alltid gott fika eller nån form av smörgås när inte tillagad mat serveras. Vi serverar alkohol vid speciella tillfällen som kvällsöppet, AW mm men inte till vardags.

VECKANS LUNCH - V.46

VECKANS LUNCH GÄLLER ONS-FRE 11-14

Veckans lunch

Veckans Soppa

Fiskgryta med bakad fänkål, morot, tomat, krutonger och aioli

159 kr

Veckans Tallrik

Ljummen tallrik med rostad blomkål, potatis, marinerade ärtor och linser från nordisk råvara. Picklad lök, spetskål och koriander med röd och vit sås.

155 kr

Veckans potatis

Smashed potato, rostad kyckling med curry, salladsost och persilja

125 kr

Större lunchmackor serveras också

Kött: chark från lindegrens med sallad, majjo, picklad gurka och lök

Veg: Ragu med tomat, svamp, sallad, färskost från hagarnas mejeri.

89 kr

Helgens mat v 46


Helgens soppa

Fiskgryta med bakad fänkål, morot, tomat, krutonger och aioli

165 kr

Helgens tallrik

Ljummen tallrik med rostad blomkål, potatis, marinerade ärtor och linser från nordisk råvara. Picklad lök, spetskål och koriander med röd och vit sås.

169 kr

Efter 14 har vi kalla mackor och självklart fika

Öl och Vin

Vi har serveringstillstånd för öl och vin, men under lågsäsong serverar vi endast det vid speciella tillfällen, som tillexempel afterwork eller kvällsöppet!

MASSA GOD MAT, GLASS I STORA LASS, FIKA, öl, goda viner, BULLAR, KAFFE & ANNAT

Vi jobbar eko i säsong med mat och dryck

Det viktigaste vi vet, det är att jobba ekologiskt och i säsong, jobba med producenter som bryr sig om djur och natur och vilja bevara det vi har här på jorden. Det är helt självklart för oss. Vi väljer i första hand producenter runt oss som jobbar krav, eko och permakultur men går utanför landet när det kommer till choklad, kaffe, kryddor, citrus även då ekologiskt.

Alla våra viner är ekologiska och produceras i Europa och Sverige och transporteras med tåg för mindre klimatavtryck.

bottom of page